Nieuws

Je bent hier: Home » stress-en-burn-out » werkwijze-bij-stress-en-burn-out

Werkwijze bij stress & burn-out

De behandeling richt zich in eerste instantie op het fysieke herstel. Naarmate je herstel vordert, komt het accent meer te liggen op verbetering van je zelfmanagement. Je krijgt meer inzicht in het ontstaan van je problemen. Spitz Coaching gebruikt hierbij de ZelfKennisMethode (ZKM). De ZKM helpt je te ontdekken hoe en waarom je een burn-out hebt gekregen en plaatst het verhaal van de burn-out in de grotere context van je levensverhaal. Hierdoor kan je beter begrijpen hoe het stresspatroon in je leven heeft kunnen ontstaan. Je krijgt inzicht in je eigen rol in het proces van roofbouw en belangrijker nog, je ontdekt handvatten om dit destructieve patroon te veranderen.

Na het ZKM zelfonderzoek krijg je coaching om de ontwikkelingen in je persoonlijk en professionele functioneren verder te begeleiden en om terugval te voorkomen.

In het geval van ziekteverzuim word je zorgvuldig begeleid bij de re-integratie op de werkplek. Hiervoor maken we een re-integratieplan in samenspraak met je leidinggevende en de bedrijfsarts.

Wil je meer weten over stress & burn-out begeleiding? Neem dan contact op met Spitz Coaching.