Nieuws

Je bent hier: Home » coaching » mindfulness

Mindfulness

Veel mensen zijn zo druk bezig om werk, gezin, vrienden en hobby's in hun leven in te passen dat ze die dingen op de automatische piloot doen. Met Mindfulness leer je bewust om te gaan met aandacht en tijd. Je leert om stil te staan bij de ervaring van het nu. Mindfulness leidt tot een manier van leven waarbij je opener en bewuster in het leven staat.

Wanneer Mindfulness?
Mindfulness is een effectieve training voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren, en in het bijzonder wanneer je:
 beter wilt leren omgaan met emoties
 minder wilt piekeren
 meer balans wilt ervaren
 dichter bij jezelf wilt komen
 beter je grenzen wilt bewaken
 meer wilt genieten
•  bewuster in het leven wilt staan.

Daarnaast is aangetoond dat Mindfulness helpt om psychische en lichamelijke klachten, zoals stress, depressie, angst, onrust, chronische pijn, slapeloosheid en vermoeidheid te verminderen.

Training individueel 
Carla Spitz is gecertificeerd Mindfulness trainer ( categorie 1 VMBN ) en verzorgt acht weekse individuele trainingen bij Mindful Limburg.
Een individueel begeleid programma bestaat uit 8 sessies (in beginsel wekelijks) van ongeveer 1 uur en een intakegesprek. Ook mogelijk met gebruik van video-bellen.

"Ik heb vooral geleerd om milder naar mezelf te zijn. Om situaties/gevoelens te accepteren zoals ze er zijn, om er niet of minder tegen te vechten. Het is heel rustgevend om te accepteren wat er is."  (deelnemer training)  

Mindful Limburg verzorgt geen groepstrainingen meer.

Voor meer informatie zie www.mindfullimburg.nl.

Training individueel en coaching
Waar passend wordt Mindfulness geintegreerd in (ZKM) coachingstrajecten. Op verzoek kan een (ZKM) coachingstraject gecombineerd worden met een individuele Mindfulness training.

Wil je meer weten over Mindfulness? Neem dan contact op met Carla Spitz.