Nieuws

Je bent hier: Home » coaching

COACHING

Om het beste uit jezelf te halen wil je weten wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Als je kiest voor coaching bij Spitz Coaching dan kies je ervoor dat je als het ware een spiegel voorgehouden krijgt. Je wordt op een professionele wijze begeleid om je eigen antwoorden te vinden.

Coaching vindt plaats na een ZKM zelfonderzoek of als aparte sessie(s) als je vragen hebt die zich niet direct lenen voor een ZKM zelfonderzoek. Ook is coaching mogelijk als je behoefte hebt aan een deskundige sparringpartner, die je helpt om meer inzicht te krijgen waardoor je weer verder kunt. Tijdens het intakegesprek bekijken we welke aanpak zich het beste leent voor je vraag of probleem.

We gebruiken methodieken zoals oplossingsgerichte gesprekstechnieken, kernkwadrant, Voice Dialogue, Focussen en Mindfulness om duurzame gedragsverandering en diepgaand inzicht te bereiken. Je ervaart meer regie over je leven. Door huiswerkopdrachten die aansluiten bij de vraagstelling neemt je zelfinzicht verder toe.

Wat is Voice Dialogue?
Met Voice Dialogue worden de verschillende kanten in jezelf uitgenodigd om vrijuit te spreken zodat je de energie en de mogelijkheden ervan leert kennen. Je leert jezelf beter kennen. Je ervaart meer regie in je leven. Lees meer

Wat is Focussen?
Focussen richt zich op het luisteren naar en het verwoorden van betekenisvolle lichamelijke gewaarwordingen, om zo de signalen die je lichaam geeft te herkennen en erop te reageren. 

Wat is Mindfulness?
Veel mensen zijn zo druk bezig om werk, gezin, vrienden en hobby's in hun leven in te passen dat ze die dingen op de automatische piloot doen. Met Mindfulness leer je bewust omgaan met aandacht en tijd. Je voelt je meer in balans. De kwaliteit van je leven verbetert. Lees meer

Wil je meer weten over coaching? Neem dan contact op met Spitz Coaching.