Nieuws

Je bent hier: Home » carla-spitz » samenwerking » advocatuur

Persoonlijke coaching voor advocaten

De mogelijkheden om je juridische kennis bij te houden worden in veelheid aangeboden. Via persoonlijke coaching bij Dialogical Coaching netwerk (DCn) worden je persoonlijke vaardigheden vergroot.

Voor partners in de advocatuur
Succesvol en efficiënt functioneren als partner vraagt een veelzijdig pakket van kennis en kwaliteiten, extern vanuit de markt en intern vanuit je kantoor:

Klik voor hier de pdf met informatie voor partners.

Voor medewerkers in de advocatuur
Succesvol een eigen cliëntenportefeuille opbouwen en succesvol functioneren op kantoor. Dat vraagt een veelzijdig pakket van kennis en kwaliteiten:

Klik hier voor de pdf met informatie voor medewerkers.

Opleidingspunten
Dialogical Coaching netwerk (DCn) is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling. De opleidingspunten worden toegekend als niet-juridische vaardigheden, gericht op je persoonlijke en professionele ontwikkeling in het kader van de na- en bijscholing van de beroepsvaardigheden en vakbekwaamheid. Je kunt  minimaal 11 opleidingspunten PO  en maximaal 20 punten PO toegekend krijgen.

 


Adviescommissie
DCn wordt geadviseerd door de Adviescommissie Juristen bestaande uit advocaten van een groot, een middelgroot en een kleiner kantoor, een rechter en een officier van justitie.