Nieuws

Je bent hier: Home » carla-spitz » kwaliteitsgarantie

Spitz Coaching en kwaliteitsgarantie

ZKM
Carla Spitz is gecertificeerd ZKM® coach.

De ZKM wordt wetenschappelijk ondersteund door het researchprogramma “Valuation and Motivation” van prof. dr. H.J.M. Hermans aan de Universiteit van Nijmegen. Dit programma heeft internationaal de erkenning ‘excellent’ ontvangen, waarmee het tot het wetenschappelijke toponderzoek in Nederland hoort.
De kwaliteit van de ZKM beoefening wordt gegarandeerd door een professionele, post-academische opleiding tot ZKM coach en door regelmatige bijscholing onder auspiciën van de  ZKMvereniging). 

Spitz Coaching werkt volgens de richtlijnen van de Beroepscode van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en volgens de Gedragscode van de ZKMvereniging en het ZKMvereniging-Kwaliteitssysteem.

Carla Spitz is een van de zes coaches van Dialogical Coaching netwerk (DCn). DCn is een door de NOVA erkende opleidingsinstelling, waardoor advocaten opleidingspunten krijgen na het volgen van een individueel (ZKM) coachingtraject. 

Stress- en burn-out begeleiding
Als gecertificeerd en erkend CSR coach® conformeert Carla Spitz zich aan de kwaliteitsbewaking van het CSR-Centrum.

Mindfulness en  Compassie training
Carla Spitz is gecertificeerd Mindfulness trainer (categorie 1 VMBN) en lid van de VMBN en VVM. In 2014 heeft zij de opleiding tot Compassie trainer (MBCL) bij Frits Koster en Erik van den Brink succesvol afgerond en is opgenomen als erkende (zelf) Compassie trainer. In 2015 heeft zij de trainersopleiding Mindful Self-Compassion (MSC) bij Kristin Neff en Chris Germer succesvol afgerond.

Voice Dialogue
De opleiding tot Voice Dialogue Facilitator heeft Carla Spitz gevolgd bij het Voice Dialogue Instituut. Hier volgt zij nog steeds bijscholing en supervisie.

Focussen
Carla Spitz is en wordt nog steeds geschoold in Focussen door René Maas.