Nieuws

Je bent hier: Home » carla-spitz

CARLA SPITZ

"Ik stimuleer mijn cliënten tot bewustwording, zodat zij vanuit zelfkennis meer sturing kunnen geven aan hun leven. "

Van huis uit ben ik jurist. Bijna 20 jaar heb ik leidinggevende posities vervuld bij de overheid. In die periode heb ik vele veranderingsprocessen en mensen in veranderende situaties begeleid. Mijn focus kwam gaandeweg steeds meer te liggen op de persoonlijke begeleiding en coaching van de mens in de organisatie.

Sinds 2006 heb ik mijn eigen coachingpraktijk voor loopbaan- en levensvragen en begeleiding bij stress en burn-out, Spitz Coaching.

Ik coach vanuit de overtuiging dat iedereen het antwoord op zijn vragen in zichzelf kan vinden. Op een fijnzinnige manier zet ik mensen aan het denken over zichzelf. Ik begeleid hen om bij hun eigen wijsheid te komen. Ik ben er van overtuigd dat bewustwording de eerste stap is naar verandering.

De volgende woorden typeren mij: betrokken, rustig, goede luisteraar, analytisch, kwaliteit, betrouwbaar, respectvol, zorgvuldig en resultaatgericht.

"Ik vind het prachtig om te zien als mensen doordringen tot de kern en erin slagen professioneel én persoonlijk weer het heft in handen te nemen."

Bekijk mijn profiel op Linkedin

 

                                                                                                                                                 Foto: Lesanka Honigh